Zavolala je na večeři. Když slyšeli, že bude bramborová kaše, moc se jim nechtělo. Jak ale uviděli, co jim ve skutečnosti naservírovala, nezbylo ani soustíčko!

2169
Sdílejte

Bramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou, nebo dokonce i hlavním jídlem. Někdo prostě maso nemusí, tak si úhledně naservíruje lahodnou kaši ozdobenou např. lístkem máty.

My vám dnes nabízíme tip na zelenou bramborovou kaši. Naprosto úžasně chutná a na její přípravě není vůbec nic složitého. Zelenou barvu jí dodává hráškové pyré. Zpestřete si jídelníček a potěšte své chuťové pohárky už při dnešní večeři.

Kaši naplňte do zdobičky a vykouzlete úžasné pusinky, růžičky, nebo jiné tvary. Potěšíte nejen žaludek, ale i oči.

Ingredience na 4 porce

  • 600 g brambor
  • 350 g mraženého hrášku
  • sůl a pepř
  • 150 ml plnotučného mléka
  • 3 lžíce másla
  • 1 hrst čerstvé máty

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články