Tyto nechutné věci jsou ve vztahu velmi důležité! Děláte je?

6651
Sdílejte

Kašlání a kýchání – Vědci tvrdí, že ve vztahu nesmí chybět důležité věci jako soucit a laskavost. No a ta se nejlépe projeví v moment, kdy je člověk nemocný. Pokud vaše polovička kýchá, kašle a smrká, je to zlomový vztah ve vašem vztahu. V ten moment ji musíte podpořit a postarat se o ni. Což váš vztah opět posílí.

Říhání a prdění – I říhání a prdění dokáže vybudovat ve vašem vztahu důvěru. Vědci tvrdí, že pokud se nacházíte v tom správné vztahu, prdění a říhání by pro vás nemělo být něčím, co byste měli skrývat.

Pojídání mastných jídel s rukama – Vykašlete se na základní pravidla stolování. Není totiž nic atraktivnějšího než osoba, který se cítí šťastně a pohodlně před svým partnerem. Pokud se svou polovičkou nemáte ve vztahu problém ukázat to, že jste lidi, ke kterým nechutné chování občas patří, radujte se! Váš vztah je silnější, než si vůbec dokážete představit.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články