Tento žebříček prozradí, které ženy jsou ty nejlepší! Na kterém místě se nacházíte?

2091
Sdílejte
  1. Váhy

Váhy jsou perfektní manželky, které jsou rodinně založeny. Umí to dobře jak v kuchyni, tak i v ložnici. Mít takovou ženu je jako žít v pohádce. Tedy do doby, než ji naštvete. Jsou totiž celkem výbušné a jakmile se naštvou, očekávejte pořádnou dávku hněvu. Pokud to však ustojíte, čeká vás opět “období jara”. 

 

  1. Panna

    Perfektní společnice, přítelkyně, matka, sestra, kolegyně. S ní si budete mít vždy co říct. Umí muže vyslechnout a dát mu i několik skvělých rad. Panna navíc dodává svému muži mnoho sebevědomí. Je však občas tvrdohlavá a téměř vždy je přesvědčena o své pravdě. 
  1. Býk

Ženy v tomto znamení jsou opravdové bojovnice, které jsou na sebe pořádně tvrdé. Mají velké cíle, které chtějí za každou cenu splnit. Stejně tak jako ze sebe, i ze svého muže chtějí udělat úspěšného člověka. Jsou však tak často zaměřené na kariéru a úspěch, že občas úplně zapomínají na svůj vztah. 

 

  1. Kozoroh

Tyto ženy chtějí jen to nejlepší a to jak pro sebe, tak i pro svého muže. Manželé těchto žen jsou často šťastní. Vzhledem k tomu, že pro sebe chtějí to nejlepší, často svým nápadníkům lámou srdce. Když se však zamilují, jsou to šťastné ženy, které udělají vše proto, aby i jejich muž byl šťastný 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články