Manžel podle znamení horoskopu. Který je nejideálnější?

1929
Sdílejte

Manžel ve znamení Býka působí seriózně, dominantně a vytváří pro svou rodinu hezký i uspořádaný dům. Jeho péči se nedá nic vytknout, ale někdy mohou členové rodiny narazit na jeho přílišné lakomství. Utrácení peněz, které považuje za nerozvážné, způsobuje i mnohé hádky, ať už mezi partnery nebo ve vztahu k potomkům. Konzervativní nastavení Býka má také své pro i proti. Poskytuje stabilitu i bezpečí, ale pokud mají členové rodiny sklony k novátorství a nevyhovuje jim jeho stereotypní nastavení, narazí na Býkovu „rohatou“ povahu. Muži ve znamení Býka však nelze odepřít užitek a není třeba se obávat ani toho, že by se v životě „ztratil“. Je pro něj důležité, jak se jeví jeho rodina navenek. Chce, aby působila vždy dokonale a harmonicky a on se mohl prezentovat jako hrdý otec. 

BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.) 

Muž ve znamení Blíženců nepůsobí jako ten, kdo si zakládá na rodině a domově. Je tak trochu nestálý a „přelétavý“. Chce toho v životě hodně stihnout, ať už procestovat svět nebo se stát generálním ředitelem. Ambice mu rozhodně nechybí a s jeho inteligencí má na to, aby dosáhl cíle, které si stanoví. Když však zakotví ve vztahu a stane se manželem, přinese do své rodiny veselost a neustále nové podněty, takže na nudu s ním si opravdu nelze stěžovat. Jako otec je vtipný, se svými ratolestmi se dokáže promluvit na jakékoli téma, poskytne jim dobré rady do života. Na druhé straně je však třeba počítat s jistým stupněm bohémství a manželka Blíženců se často musí spolehnout sama na sebe, protože některé praktické stránky rodinného života tomuto znamení dost unikají.

RAK (22.06. – 22.07.) 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články