6 chyb, které mohou absolutně zruinovat váš intimní život!

3281
Sdílejte

Se* není lékem

Pochopte, že pokud jste ve stresu, nebo se cítíte špatně, nemůžete brát se* jako lék. Ano, samozřejmě. Pokud to váš partner cítí stejně a potřebujete se oba zbavit stresu, může to tak fungovat. Pokud ale chcete mít se* se svou polovičkou jen proto, aby vám bylo lépe a dokonce do toho svou polovičku budete nudit jen proto, aby se vám ulevilo, nikdy to nebude fungovat.

O se*u nemluvíte

Spousta lidí v dnešní době o se*u nemluví. Nebo spíše nemluví se svou polovičkou o tom, co si aktu, který spolu měli, myslí. Se* není jen o mlčení, ale také o povídání. Pokud máte krátce po aktu, nebojte se polovičku pochválit za její výkon nebo ji říct, jak se vám se* s ní líbil. 

Žádná předehra

Obrovská chyba. Předehra je mnohem důležitější, než si myslíte, a to především u žen. Pokud jste muž, rozhodně se ji nebraňte. Značně prohlubuje pouto mezi partnery a navíc tím ženě uděláte obrovskou radost.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články