Úžasný Norský pěnový zákusek: Ještě jsem nejedla něco tak fantastického – neuvěřitelně jemný, chutný a lehký jako dech !

23562
Sdílejte

 

Pokračování na další straně

Z bílek, špetky soli a cukru vyšleháme sníh, naneseme na těsto a posypeme ořechy.Ve vyhřáté troubě na 170 stupňů 30 minut.

Vyjmeme z trouby, překrojíme na 2 části a sejmeme z papíru.

Pokračování na další straně

Z přísad na krém (kromě smetany) uvaříme hustý pudink, který necháme pod fólií vychladnout – všechny přísady rozmícháme v mléce a dáme vařit na plamenu.
Po vychladnutí po lžících vmícháme do vyšlehané smetany a vše dobře prošleháme.

Nyní koláč jen poskládáme – na jednu polovinu těsta krém, druhou polovinu těsta a máme hotovo. Boky můžeme ozdobit zbytky cesta z papíru na pečení.Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články