Zadělala na těsto a naplnila ho cibulí a špekem. Za 15 minut servírovala delikatesní francouzskou pochoutku, kterou nekoupíte v žádném obchodě.

2056
Sdílejte

Do misky dejte kysanou smetanu, přidejte vajíčka, dochuťte solí, kmínem a černým pepřem. Směs řádně prošlehejte vidličkou.

Vykynuté těsto překlopte z mísy na kuchyňskou desku. Vyválejte plát a přeneste ho do vymazaného pekáče. Na těsto nasypejte osmaženou cibulku, tu zalijte smetanovou směsí a nakonec poskládejte na povrch plátky opečené slaniny.

Troubu předehřejte na 180°C, vložte koláč a pečte asi na 25 minut. Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články