Zapomeňte na kupovaný sýr a udělejte si domácí ze základních ingrediencí

3422
Sdílejte

1. Důkladně propracujeme tvaroh rukama nebo můžeme i vidličkou. Přidejte pak mléko do tvarohu.

2. Zamíchejte směs a dejte ohřát na pánvi na mírný plamen.
Jakmile mléčná směs začne vařit, odstavte z plamene a sceďte směs přes plátno nebo síto.

3. Do scezené tvarohové hmoty přidejte máslo, sůl a sodu. Smíchejte a zahřívejte směs na mírném 10 minut, nepřetržitě mícháme.

4. Když se směs stává jednotnou, přemístěte ji do např. dortové formy. Zakryjte formu potravinářskou folií.
Umístěte do chladničky na 2 dny, aby krásně ztuhl. Máme hotovo! Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články