Nejdokonalejší koblihy pod sluncem. Připravené v troubě snadno a rychle !

3053
Sdílejte

 1) Smícháme si 100 ml teplého mléka společně s droždím a cukrem. Necháme vykvasit.

 2) Do mísy si přidáme zbylé ingredience a přidáme si do ní také vykvašený kvásek.

 3) Pomocí hnětení si připravíme těsto, které necháme kynout po dobu 1 hodiny na teplém místě. Poté opět prohněteme a necháme kynout 1 hodinu na teplém místě.

 

4) Připravíme si  namočený vál a těsto si rozválíme na tloušťku zhruba 1,5-2 cm. Pomocí sklenice si vykrájíme kolečka, která pak postupně pokládáme na plech vyložený pečícím papírem. Do středu každé koblihy si uděláme malou dírku. Zakryjeme utěrkou a necháme si nakynout 25 minut.

 5) Koblihy pečme v troubě  dozlatova na 180 stupňů.

 6) Pak už jen vyndáme z trouby a do dírek ve středu koblihy navrstvíme marmeládu. A posypeme moučkovým cukrem. Máme hotovo! Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články