Kvůli panice z koronaviru nesehnala plenky pro dceru a zhroutila se rovnou u prázdného regálu. I to je realita !

6776
Sdílejte

Panika, která se kvůli koronaviru šíří, nutí některé z nás, aby si tvořili zásoby jídla či kosmetických potřeb. Mezi nedostatkové zboží se tak dostaly leckde i jednorázové pleny pro ty nejmenší.

Některé rodiny však nemají finance na to, aby plenky nakupovaly po několika baleních na měsíce dopředu… A tahle maminka dokonce nesehnala pleny žádné, proto se vedle prázdného regálu v obchodním centru zhroutila.

Lauren Whitney (36) je matka čtyř dětí, a to je samo o sobě velice finančně náročné. Když navíc nečekaně nastane situace, kdy lidé vykupují regály obchodních center, Lauren je jednou z těch matek, které jsou odkázany na zbytky zboží v samoobsluhách. „My nejsme chudí, ale bohužel nemáme na to, abychom kupovali zásoby jídla a kosmetických potřeb po několika desítkách balení,“ popisuje Lauren.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články