Kvůli koronaviru je kolaps cestovek. Zákaz cestování hrozí i na rok. Místo exotiky Mácháč !

3146
Sdílejte

„Cestovní ruch s sebou přináší celou řadu nenadálých situací, které jsme zvyklí operativně řešit. I když situaci chápeme, nikdo nepředpokládal, že by mohlo v moderní době dojít k uzavření hranic. Jménem Asociace cestovních kanceláří bychom rádi zákazníky českých cestovních kanceláří chtěli požádat, abyste jim v dané situaci poskytli čas na řešení této mimořádné a zcela bezprecedentní situace,“ vyzval Kostka.

Klienti jsou na prvním místě

„Cestovní kanceláře pracují intenzivně na řešení nastalé situace v zájmu svých klientů, kteří jsou pro nás na prvním místě. Chceme tímto jejich klienty ubezpečit, že cestovní kanceláře vyvíjejí v této mimořádné situaci maximální snahu, aby svým klientům nabídly co nejoptimálnější možnosti řešení,“ uvedl Kostka a oznámil, že cestovky momentálně nabízejí hlavně změny termínu a některé už i dárkové poukazy či vouchery.

Zároveň Kostka přiznal, že „hotely a letecké společnosti nechtějí vracet zaplacené zálohy, ale některé souhlasí s variantou posunutí termínů“.

zdroj : Blesk.cz

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články