Jaká jste v posteli? To o vás prozradí to, jakou barvu rtěnky používáte nejraději!

3479
Sdílejte

Bledě růžová

Tento odstín je považován za sladký a nevinný, což vy vlastně jste. Ráda se podřizujete, ale ve skutečnosti nejste žádným andílkem. Jste tak trochu zvrhlá žena, která touží po zakázaných věcech. Ráda byste vždy vyzkoušela něco nového. Jednoduše, navenek chcete působit jako nevinné děvčátko a své pravé já si necháváte do postele.

Půlnoční černá

Jste neskutečně sexy. Líbání nepatří mezi vaše nejoblíbenější činnosti. Je vám jedno, co si o vás lidé myslí a nikdy nedovolíte nikomu, aby vám mluvil do vašeho životního stylu. Sex máte opravdu ráda, ale partner se vám musí vždy přizpůsobit.

Tělová

Neboli “nahá – což znamená, že po tom opravdu toužíte. Toužíte po tom, aby vás váš partner svlékl do naha a pořádně vás pomiloval. Ať už to je váš partner nebo pouze známost na jednu noc, vždy po tom toužíte.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články