Houby, jak jste je ještě neochutnali. Delikátní pikantní salát pro opravdové gurmány. Vychutnejte si ho už dnes!

1541
Sdílejte

Pracovní postup

Žampiony očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Orestujte je asi 8 minut na troše oleje. Nechejte vychladnout.

Česnek, kořen petržele i s natí a oregano nadrobno nakrájejte a přidejte k houbám.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články