1. Tohle množství ingrediencí je na 1 koláčovou formu o ø 24 cm.2. Z mouky, másla, mléka, vejce a soli vypracujte hladké těsto. Zabalte
do fólie a dejte do lednice vychladit na 2 hodiny.3. Pak ho válečkem rozválejte, vložte do formy, zakryjte pečicím papírem a
posypte fazolemi. Pečte 15 minut při 160 °C.4. Pokrájenou slaninu, cibuli a pórek osmažte ze všech stran. Přendejte na koláč, zasypte sýrem a zalijte smetanou s vejcem, oříškem, solí a pepřem.
Pečte dozlatova při 200 °C. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Skvělý a jednoduchý recept na punčové řezy. Lepší jak z cukrárny ! Ihned si je zamilujete
- Jablečný dort v kovové pánvi: Tuto MŇAMKU musíte ochutnat!
- Domácí pizza líné ženy: Žádné hnětení, těsto stačí nalít, obložit na jednom plechu a nají se celá rodina !
- 3 základní tajemství plněného zelí, které mnohé ženy v domácnosti neznají !