Bleskový Lotrinský koláč. Neskutečná chuť a úplně se rozplývá na jazyku !

3504
Sdílejte

1. Tohle množství ingrediencí je na 1 koláčovou formu o ø 24 cm.2. Z mouky, másla, mléka, vejce a soli vypracujte hladké těsto. Zabalte
do fólie a dejte do lednice vychladit na 2 hodiny.3. Pak ho válečkem rozválejte, vložte do formy, zakryjte pečicím papírem a
posypte fazolemi. Pečte 15 minut při 160 °C.4. Pokrájenou slaninu, cibuli a pórek osmažte ze všech stran. Přendejte na koláč, zasypte sýrem a zalijte smetanou s vejcem, oříškem, solí a pepřem.
Pečte dozlatova při 200 °C. Dobrou chuť.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články