Tohle už vegani trochu přehánějí! To, co dělají, může stát jejich domácí mazlíčky život.

1619
Sdílejte

Pravda je však taková, že psi milují kosti a kůže, rádi je koušou a posilují tak svůj chrup a také tím přispívají svému mentálnímu zdraví. Jenže u koček to je trochu jinak.

Kočky jsou masožravci. Rostlinnou stravu sice přijímat mohou, ale bez masa žít nemohou. Právě maso je a mělo by být hlavní položkou v jejich jídelníčku. Jenže je opravdu mnoho veganů, kteří i tak své kočky krmí rostlinnou stravou. Jedinou pozitivní zprávou je, že většina veganů si naštěstí uvědomuje, že jejich mazlíčci prostě maso potřebují. Na rostlinnou stravu by je dali pouze v moment, kdy by jim dala všechy potřebné živiny.

Je potřeba si uvědomit, že veganství u lidí je jiné. Člověk je všežravec a umí si potřebné živiny zajistit i rostlinnou cestou. Mluvíme však o dospělém člověku, který musí být zdravý. Veganství by se nemělo doporučovat dětem a hlavně ne domácím mazlíčkům. To potvrzuje i smutný případ z Belgie, kdy nezodpovědní rodiče dávali svému dítěti místo mateřského mléka veganské. Důsledek? Smrt na podvýživu a to před dovršením sedmého měsíce života. 

Pokud jste veganem, prosíme vás pouze o jednu jedinou věc, a tou je pořádné krmení svých mazlíčků a to takovým způsobem, aby získaly veškeré potřebné živiny.

Kam dál?

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

Další články