Přestat myslet na prsa? Pro muže téměř nemožné. Toto jsou důvody, proč s tím muži nemohou přestat!

5765
Sdílejte

Všichni moc dobře víme, jak jsou muži posedlí ženským poprsím. Ženské tělo je pro muže takovým světem divů. Nedokážete si ani představit, kolik času tráví myšlením na ženská prsa. Ženy si občas myslí, že už je to trochu přehnané a že muži snad nemyslí na nic jiného. Ale ano, myslí, ale je pravda, že na prsa myslí trochu více. My se dnes společně podíváme na 10 důvodů, proč tomu vlastně tak je.

1-3. 

Vypadají skvěle – A to bez ohledu na tvar a na velikost. Prsa jsou prostě nádherná a jen pomyšlení na ně spoustu mužů vzrušuje.

Výstřih – Ne všichni mají takové štěstí, že se denně setkají s ženským výstřihem, ale pokud ano, i malé odkrytí prsou bohatě stačí k podnícení jejich fantazie. 

Vypadají skvěle i v oblečení – A to i když nejdou vidět. Muži milují pohled na to, jak triko nebo šaty zakrývají prsa. Při pohledu na zakrytá prsa mají totiž o dost větší chuť je vidět. Navíc pohled na taková prsa v triku je k nezaplacení.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články