9 Jasných důkazů toho, že vás vaše polovička podvádí. Pokud dělá tyto věci, měli byste si dát pozor.

7061
Sdílejte

Nevěra v dnešní době není ničím ojedinělým. Bohužel, v dnešní době podvádí opravdu mnoho lidí a je velmi těžké lidem kolem sebe věřit. Navíc se lidé naučili perfektně lhát, takže je o dost těžší na jejich nevěru přijít. Pokud však máte podezření, že vás vaše polovička podvádí, přečtěte si tento článek, ve kterém najdete 9 jasných důkazů, že tomu tak doopravdy je. 

Přehnaná náklonnost – Jakmile vás začne vaše polovička podvádět, bude z toho mít opravdu špatný pocit, ale hlavně bude chtít být nenápadná. Svou přehnanou náklonností se bude snažit zamaskovat podezření o nevěře.

Kontakt s ex – Pokud je vaše polovička neustále v kontaktový s ex, nemusíte to sice znamenat nic, ale může to znamenat mnoho. Kontakt s ex může být jedním znakem nevěry. Zkuste se tedy své polovičky zeptat na detaily. 

Více hodin v práci – Vaše polovička najednou začala trávit mnohem více času v práci a domů chodí pozdě? V kombinaci s ostatními znaky v tomto seznamu to může skutečně znamenat nevěru.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články