Tyto věci dělají muži jen tehdy, když ženu skutečně milují! Dělá to ten váš?

20616
Sdílejte

Maličkosti

Láska se dá dokázat i maličkostmi a pokud je muž umí udělat, opravdu vás miluje. Může jít jen o obejmutí, když vám je zima, o uvaření čaje, když vám není nejlépe a tak podobně. 

Půjde s vámi kamkoliv

Je mu jedno, jestli se chcete podívat na balet, nebo chcete jít do galerie. Ať už chcete dělat něco, co on zrovna nemusí, půjde s vámi a nebude se u toho tvářit otráveně. Půjde s vámi jako váš doprovod a bude se snažit pochopit, co se vám například na baletu nebo umění líbí.

Chrání vás

Nemusí se jednat o nějaké pěstní souboje a podobně. Stačí, když nedovolí, aby vás kdokoliv urážel nebo když se vás zastane. 

Bojí se o vás

Jakmile vás partner miluje, vždy se o vás bude bát a bude mít strach. Bude mít potřebu se ubezpečit, že jste v pořádku. Nikdy nevíte, co se může stát a to si uvědomuje i on.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články