Šokující odhalení – Číšník prozradil, jaké jídlo nám ve skutečnosti připravují v restauracích.

1278
Sdílejte

“Najednou si vzpomenete na kuchaře, který svou práci nenávidí, do friťáku hází rybí polotovar a nabírá bujónovou polévku.” Podle jeho slov není téměř žádné jídlo v restauraci čerstvé a zákazníci si často pochutnávají na opravdu odporných jídlech.

Pod příspěvkem se objevilo mnoho komentářů od lidí, kteří však nebyli zhnuseni tím, co v restauraci jí, ale tím, jak takový kuchař vůbec v kuchyni může být. Podle jejich slov by měl dostat okamžitě padáka.

Bohužel, takových restaurací a kuchařů je v české republice opravdu mnoho.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články