Toto je podle odborníků 5 největších chyb, které rodiče dělají při výchově svých dětí! Dejte si na ně pozor!

1540
Sdílejte

Děti na prvním místě – Rodiče to s péčí někdy přehánějí. Rodiče přizpůsobí všechny své závazky a duševní zdraví svým dětem, jen aby splnili jejich očekávání a potřeby. Jenže rodiče by si měli uvědomit, že svým dětem nemůžou dát všechno. Když si to uvědomíte, budete mít klid na duši a stres zmizí. Děti nesmí mít pocit toho, že jsou pánem situace. Dítěti se nic nestane, pokud si necháte trochu času pro sebe. Nic se nestane, pokud mu občas řeknete ne.

Používají jednoduchá řešení – Rodiče se snaží své děti zabavit aby se nenudily. Jenže už v ten moment nastává problém v komunikaci. Když jsou v čekárně, v letadle, či vaří a uklízejí, dají dětem do ruky tablety a telefony. Proč? Protože je nic jiného nezabaví! Jenže to je jedna obrovská chyba, kterou udělat nesmíte! Chcete vařit? Naučte je, aby vám pomáhaly. Uklízíte? Naučte je, aby si uměly uklízet. Naučí se tak disciplíně a nudu nebudou řešit telefonem.

Kam dál?

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Drama v Děčínském ústavu pro dětské vrahy. Tři chovanci napadli nočního dozorce a následně se pokusili o útěk

Neštěstí na Břeclavsku : Na dvanáctiletého chlapce během hry zřejmě spadla branka

Rázný krok ředitele školy v Rýmařově : Úplný zákaz mobilů. Berou dětem svobodu

Klíčové aspekty, které byste kvůli lásce nikdy neměli obětovat

Další články