Šla spát a druhý den se probudila s nevyléčitelnou nemocí. Dejte si pozor, toto se může stát i vám!

2649
Sdílejte

Dokážete si představit, že byste šli jednoho dne spát jako zdravý člověk a probudili byste se ráno s nevyléčitelnou nemocí? Zní to sice trochu neuvěřitelně, ale bohužel, i to se může stát. Giorgia Lanuzza byla šťastná jen do svých 13 let.

Měla skvělou rodinu, hodně přátel a plány do budoucna, ve kterých nesměl chybět ani její otec. Jenže bohužel, její otec přišel při nehodě nečekaně o život a svět Giorgie se najednou zhroutil. Dívku tato událost zasáhla natolik, že onemocněla.


Po smrti svého otce se zhroutila – stres, léky a snížená obranyschopnost – tohle všechno mělo negativní vliv na její organismus a ze dne na den se u ní spustilo onemocnění, které se nedá léčit – psoriáza. A proč jsme v titulku napsali, že se vám to může stát také? Protože nadměrný stres je velmi nebezpečný a může způsobit mnoho zdravotních potíží.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články