7 varovných znamení, že z vašeho dítěte roste psychopat

3875
Sdílejte

První signály toho, že z dítěte vyroste psychopat, můžeme zpozorovat už ve věku 3 let. Rodiče tyto příznaky ale často ignorují. To je samozřejmě špatně, protože čím dřív rodič zakročí, tím lépe.

Mnoho sériových vrahů jevilo v dětství tytéž příznaky. Škoda, že si toho nikdo nevšiml!

Krutost ke zvířatům

Kruté zacházení se zvířaty je tím nejzřetelnějším příznakem psychické poruchy u dítěte. Jestliže například dítěti vysvětlíte, že nesmí tahat kočku za ocas nebo škrtit psa na vodítku, protože je to bolí, ale dítě v této činnosti bude pokračovat, je čas začít si dělat starosti.

V případě, že dítě zvíře dokonce usmrtí nebo vážně týrá, je nezbytné podniknout okamžitě příslušné kroky a navštívit s dítětem psychologa.

Sérioví vrazi často zabíjeli své oběti stejným způsobem, jakým v dětství zabíjeli psy nebo kočky.

Podívejte se na fotografie. Chlapec, který je na nich, je Jeffrey Dahmer, americký sériový vrah, který byl odsouzen k 15 doživotním trestům. Všimněte si, jak drží malé kotě.

Na další straně naleznete další alarmující příznaky toho, že z vašeho dítěte může vyrůst psychicky labilní jedinec.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články