Toto jsou ty největší a nejčastější lži, které ženy mužům říkají a muži je nesnáší!

2765
Sdílejte

Už od mala nás naše rodiče učili, že lhát se nemá. Bohužel, některé životní situace si prostě lži vyloženě vyžadují. Někdy jednoduše nemáme na výběr a musíme říct malou lež. Dnes se společně podíváme na nejčastější a největší lži, které ženy mužům říkají.

“To není nové” – Lež, kterou ženy říkají, když se jí muž zeptá na nový kus jejího oblečení. Samozřejmě, že ženy nepřiznají, že jsou nákupní maniaci a neustále utrácí za oblečení.

Kolik mužů měla v posteli – O tomhle ženy většinou lžou. Většina žen mělo bujaré období plné párty, užívání si a tak podobně. Samozřejmě, ať si každá žena dělá, co chce, když je single. Jenže většina žen měla opravdu mnoho mužů v posteli a tak o reálném čísle raději lžou.

“Dnes ne, bolí mě hlava” – Taková klasická ženská lež. Ženy prostě občas nemají náladu nebo prostě nechtějí, tak se raději vymluví na bolest hlavy.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články