Tato žena se 40 let se neusmála, aby neměla žádné vrásky. Neusmála se ani v moment, kdy se jí narodila dcera! Jak dnes vypadá?

23731
Sdílejte

Každý z nás by chtěl vypadat pokud možno co nejlépe. Ne kvůli někomu, ale především kvůli sobě. Každý chce být přeci se svým vzhledem spokojený. Jenže čím jste starší, tím je starší i naše tělo a jde to občas pořádně poznat. Největším nepřítelem obličeje jsou hlavně vrásky, které se nám často začínají tvořit pomalu, ale jistě už po dosažení plnoletosti. Proti vráskám se snaží bojovat opravdu mnoho lidí, avšak někteří s nimi bojují opravdu bizarním způsobem a to už od dětství.

Žena, kterou vám dnes představíme, se rozhodla, že se 40 let nebude usmívat, aby neměla vrásky. 40 let bez úsměvu? Dokážete si to vůbec představit? My tedy rozhodně ne a právě proto nás tato žena zaujala. Jmenuje se Tess Christian a když jí bylo 10 let, rozhodla se, že se nebude usmívat. Tenkrát ještě nečekala, že jí vážný obličej vydrží 40 let. Neusmála se ani v moment, kdy se jí narodila dcera. To, jak se cítila a proč se rozhodla neusmívat, sama vysvětlila.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články