Muž se těšil na paterčata, ale dočkal se jen krutého překvapení. Podívejte se na bizarní příběh, který válcuje internet.

11001
Sdílejte

Na Facebook tak přidával mnoho fotografií s Barbřiným bříškem. V březnu měla Barbara velké bolesti a tak ji Paul odvezl do nemocnice. Jenže tam se dozvěděl opravdu krutou pravdu – Barbara žádné děti nečekala. Paul celých 34 týdnů věřil tomu, že se stane otcem a poté přišlo toto zklamání. Rodina Barbary dokonce přiznala, že to není poprvé, co Barbara předstírala těhotenství. Rodina s ní však nebyl v kontaktu, protože si Barbara zablokovala její čísla a rodina ji tak nemohla kontaktovat. Zřejmě proto, aby její velké tajemství nemohla vyzradit. Jednou dokonce předstírala i leukémii.

Barbara měla psychické problémy a dokonce sama uvěřila tomu, že je těhotná. Tomuto jevu se říká fantomové těhotenství. Je to falešné těhotenství, kdy si žena opravdu myslí, že  je těhotná, začíná přibírat na váze, má ranní bolesti, zvrací a tak dále. Je jen velmi zvláštní, že Paul ne vyžadoval žádný snímek ultrazvuku a svou ženu na různá vyšetření nedoprovázel. Ano, celý tento příběh zní opravdu šíleně, ale je skutečný.

 

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články