Agáta přiznala hádky se Soukupem: Je to starší chlap, kašlu na to !

12570
Sdílejte

Dalo se čekat, že tak silné individuality, jako jsou Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53), to bez jiskření zřejmě nedají.

Oba tvrdohlaví, oba samolibí, oba ješitní a oba do značné míry zvyklí na jistou svobodu. A oba přiznávají, že je to mezi nimi občas husté. Agáta to řekla zcela otevřeně.

Ačkoli Agáta teprve nedávno tvrdila, že se chce „stáhnout z veřejného života“, neboť ji to „unavuje“, zřejmě si to rozmyslela a pokračuje v odkrývání soukromí dál. Je pravda , že oba jsme silné osobnosti a je to občas velmi těžké, protože ani jeden nepolevíme. Takže ty střety samozřejmě jsou. Vyhrává spíše on, říkám si, že je to starší chlap, tak se na to vykašlu. Ani ne je zvyklý na typ dívek, jako jsem já, většinou ty partnerky, které měl… Ne že by mu oponovaly, to by si vůbec nedovolily, ale ani že by s ním ještě nesouhlasily a řekly svůj názor.On na to není zvyklý a já zase nejsem zvyklá někoho poslouchat, “ kopla si zcela jednoznačně do svých předchůdkyň pro Super.cz .

Kam dál?

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Další články