Toto by ženy rozhodně neměly dělat během menstruace! 8 nebezpečných omylů všech žen

22975
Sdílejte

Je to den jako jakýkoliv jiný, ale něco je jinak. Menstruace začala. Tím jsou tyto dny jiné než obvykle. Měla byste více odpočívat a relaxovat. Jak se ve svých dnech chránit? Čemu se vyhnout?

Menstruace není žádná nemoc, což je pravda. Přesto je to těžké období, kdy žena může pociťovat určité zdravotní problémy, jako je bolest břicha, hlavy, nauzea, nebo je přes den více unavená. Přestože se snaží podávat stejný výkon jako když „své dny“ nemá, často to zcela úplně nevyjde. A ruku na srdce, dámy, která z vás by přiznala, že je to kvůli měsíčkům. Jistě se mezi námi najdou ženy, které se o menstruaci mluvit nestydí, ale také je spousta těch žen, které by ani za nic nepřiznaly, že „to“ zrovna mají a potřebují si i přes den aspoň půl hodiny jen tak sednout a odpočinout.

Sepsali jsme pro vás 8 aktivit a činností, kterých byste se měly při menstruaci rozhodně vyvarovat. Řekněte o nich i vašim partnerům, aby věděli, proč zrovna dnes nechcete jít na dvacetikilometrovou procházku do táhlého kopce nebo se odmítáte účastnit neplánovaného alkoholového dýchánku s přáteli.

1 Sport
„Sportem ku zdraví a k trvalé invaliditě“ by se dalo v období menstruace rozšířit ještě o větu „a silnému krvácení při vašich dnech.“ Neděláme si žádnou legraci. Je samozřejmě dobře, že cvičíte a udržujete se ve formě, ale během měsíčků by žena měla rozhodně volit méně náročné sporty, např. pilátes. Lepší než posilovna a běh je delší klidná procházka.

Gynekologové doporučují první den menstruace neprovádět žádnou zbytečnou fyzickou zátěž, neboť by došlo k silnému prokrvení pohlavních orgánů a tím i zesílení menstruačního krvácení.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články