Musí obracet každý dolar?! Harry a Meghan jsou v USA za chudé příbuzné

1367
Sdílejte

Podle hollywoodských standardů jsou chudí jako kostelní myši. Královský syn Harry (38) a jeho manželka Meghan (41) žijí v Americe v sídle se šestnácti koupelnami, jejich dům má hodnotu 14 milionů dolarů.

„V Montecito je sídlo za 14 milionů dolarů skromnou chatrčí v porovnání s tím, jak žijí jiné hvězdy,“ říká pro Daily Mail odbornice na královský dvůr Tina Brown. Jejich majetek se odhaduje na 20 milionů eur. Je to málo. Pro srovnání, pouze Oprah Winfrey (68), které poskytli skandální rozhovor, disponuje majetkem v hodnotě 2,5 miliardy dolarů.

Britský expert na zahraniční politiku se specializací na USA a zároveň odborník na královskou rodinu Nile Gardiner minulý měsíc řekl britskému serveru Express.co.uk, že popularita páru v průběhu letošního roku prudce klesla a bude nejspíše klesat i nadále.

Luxus, jímž se Meghan obklopila, ale v souvislosti s manželovým projevem bil do očí.

Sukně značky Givenchy, kterou na sobě měla ve chvíli, kdy Harry řečnil o strastech chudoby, vyjde na 1590 dolarů, tedy v přepočtu asi na 38 tisíc korun. To je ale jen začátek.

Meghanina černá kabelka Mulberry se prodává za 1500 dolarů. Černé semišové lodičky Manolo Blahnik zase vyjdou na 725 dolarů, tedy na více než 17 tisíc korun.

Kam dál?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Další články