Křupavé preclíky, kterým neodoláte !

1893
Sdílejte

Příprava:
Do misky jsem dala mouku, sůl a cukr. Potom přidám olej. Vodu zahřeju, rozmíchám v ní droždí, naliji do misky. Promícháme vidličkou, poté rukou dobře prohněteme po dobu cca 5 minut. Pokud chcete, můžete přidat vodu, ale pouze polévkovou lžíci.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články