Nejlepší recept na moravské koláče jaké jste kdy jedli: Těsto je vláčné a měkoučké jako obláček !

14059
Sdílejte

Ingredience:
Kvásek:
30 g droždí
1 lžičku Kr. cukru
100 ml vlažného mléka
Těsto:
80 g práškového cukru
1 bal. vanilkového cukru
2 žloutky
250 ml smetany ke šlehání
120 g změklého másla nebo margarínu
500 g polohrubé mouky
Trochu citrónové kůry
½ lžičky soli
1 vejce k potření

Náplň:
Maková, povidlová, tvarohová nebo ořechová podle chuti

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články