Mnoho lidí podceňuje tuto optickou hádanku. Správné řešení nalezne jen malé procento těch nejchytřejších

2653
Sdílejte

Jediné, co musíte v tuto chvíli udělat, je zhluboka se nadechnout a zaměřit se na obrázek před vámi. Na první pohled působí, že se na něm nacházejí samá písmena O, opak je ovšem pravdou – schovává se zde pár vetřelců v podobě písmene Q. Vaším úkolem v tuto chvíli je za co nejkratší čas zjistit a napočítat, kde všude se tato písmena nacházejí.

Čím rychleji jste je našli, tím lépe na tom jste
Tento test rozhodně není tím, nad kterým byste měli strávit dobu delší než dvě minuty. Jde zde hlavně o to, abyste si procvičili vaši schopnost rychlých reakcí a prostorové orientace. Jinými slovy, měli byste být schopni všechna písmena Q najít za co nejrychlejší čas, což vám pomůže rychle reagovat na nebezpečné situace v reálném životě. Tak co? Kolik jich tedy nakonec je?

Finální číslovka, na které byste se měli s jistotou zastavit, je šest. Přesně šestkrát se tam totiž písmeno Q nachází a na jejich polohu se můžete podívat na obrázku, jsou vyznačena žlutě. Jestliže se vám to na první pokus nepovedlo, nic si z toho nedělejte, jednoduchý každodenní trénink vaše schopnosti brzy zlepší.

Kam dál?

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články