Dagmar Havlová chtěla být za hvězdu, ale byl z toho TRAPAS: Takhle všechny OKLAMALA !

4129
Sdílejte

Fotka, kterou ale přidala bývalá česká první dáma, působila úplně jinak. Respektive, samotná Dagmar na ní byla najednou jiná. Hubenější, mladší a krásnější. Tuto změnu zaregistrovalo i několik fanoušků na sociálních sítích, když si obě fotky porovnali. A tak se z královny večera vyklubala lhářka.

Článek pokračuje na další stran

Není nejmenších pochyb, že herečka si svoji fotku upravila a svůj dřík zúžila pomocí mobilní aplikace na zeštíhlení. Udělala jsi tzv. vosí pás a ubrala pár kilo. Ale zjevně nečekala, že si toho někdo všimne, jenže opak byl pravdou. Takto se snažila všechny okabátit bývalá česká první dáma, která chtěla být za hvězdu, nuže bohužel byl z toho jen velký trapas.

Dagmar však není jediná, která si takto upravuje a vylepšuje fotky. Spousta celebrit, ale i běžných lidí si v dnešní době rádo zvedne sebevědomí. Ale předtím, než tak učiníte, je lepší si promyslet, jestli je to vůbec potřebné a pokud už i sáhnete po takové aplikaci, je dobré mít na úpravu vizuálu oko, abyste se pak zbytečně neztrapnili a neprohloupíte to.

Kam dál?

Koalice a ANO se shodly na zvyšování věku odchodu do důchodu

Anička Slováčková uvažuje o svatbě. Těší se, až bude jednoho dne procházet svatební uličkou!

Vláda schválila další finanční prostředky na nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu

Agáta Hanychová opět u soudu. Tentokrát se svým bývalým partnerem Jakubem Prachařem kvůli jejich dceři Mie

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu. Kupec zdědí naštvané sousedy

Další články