Vložte zpět do předehřáté trouby a pečte 15 – 20 minut.
3. Mezitím připravte krém. Želatinu namočte podle pokynů na obalu. Smetanu vyšlehejte do tuha a po částech do ní vmíchejte přírodní jogurt. Opatrně promíchejte a nakonec přidejte želatinu.
4. Část krému rozetřeme na těsto, navrstvíme jahody a zbytek krému rozetřeme na vrch. Druhý plát těsta upečte dozlatova a položte na něj. Nakonec posypeme moučkovým cukrem.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Pohostila je netradiční přílohou. Pochutnali si všichni a před odchodem si vyžádali recept!
- Úžasný borůvkový koláč, kterému neodoláte. Velice jednoduchá příprava, kterou zvládne každý
- Jahelník jedla naposledy u své babičky. Když ho připravila své rodině, udiveně zírala. Celý pekáč padl za 10 minut!
- Když jim řekla, že bude mrkvová pomazánka, ohrnuli nos. Po jednom ochutnání se nestačili olizovat až za ušima. Takovou lahůdku už dlouho nejedli!