Tento dezert nesmí chybět u vás doma: Úžasná chuť, která vás překvapí !

5844
Sdílejte

Lžící promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Dezert vložíme do připravených sklenic.

Potom dezert vložíme do chladničky.

Doporučujeme nechat chladit alespoň 2 hodiny.

Po zachlazení můžeme krémovou delikatesu servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články