Jak velkým lhářem jste podle svého znamení zvěrokruhu a jak vás odhalí ?

1711
Sdílejte

Každý sem tam zaklame. Někteří z nás jsou dokonce hotovi bajkaři a lež je jejich přirozenou součástí. Jak velkým lhářem jste podle svého znamení zvěrokruhu a jak vás jiný odhalí?

Jak informuje portál yourtango.com, někdy zjistíte, že někdo klame podle řeči těla nebo i podle neustále se měnícího příběhu a faktů či detailů v něm. Některé je odhalit jednoduché, u jiných zase musíte být dobrý pozorovatel. Při dalších také téměř nemožné.

Baran
Když klame Beran , dá si záležet na tom, aby vypadal co nejvíce nonšalantní. Je ve klamání docela dobrý, s výjimkou případů, kdy klame lidem, kteří ho znají jako vlastní boty. Přichytíte ho, když sledujete způsob jakým Beran koná, když ho při lži přichytíte. Zeptáte-li se na to, jestli je pravda, co řekl, pokrčí rameny jakože mu je jedno, co si myslíte.

Býk
Býk klame opatrně. Svá lež vypráví velmi pečlivě a k popisu využívá přesné detaily. Chcete-li ho otestovat, jestli mluví pravdu, ať příběh vypráví znovu. Použije-li přesně tentýž popis do puntíku is stejnými detaily, víte, že je to lež, která má předem nacvičená.

Blíženec
Blíženec je strašný lhář i když klame téměř neustále. Odhalit ho není tak těžké. Ve svých slovech je většinou velmi opatrný. Dříve než se s vámi o lhaní podělí, postará se o to, aby měl každou část svého příběhu vyskládanou v hlavě. Ale jeho lži jsou většinou tak bizarní, že jim ani neuvěříte. Bez ohledu na detaily, které do příběhu vloží a jaká slova použije.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články