Dominika Gottová byla hospitalizovaná se závislostí na alkoholu

7326
Sdílejte

Dominika Gottová o sobě zase dala vědět.Odskočila si za prací do Čech a ačkoliv předem avizovala, že na sebe nechce strhávat pozornost nějak se jí to nedaří.

Tentokrát vyvolala prvorozená dcera Karla Gotta skandál, když v jednom z posledních rozhovorů prohlásila, že její manžel Timo Tolkki je větší celebrita, než byl její otec. Mimo jiné se Dominika rozpovídala o své závislosti a jak to dnes má s konzumací alkoholu.

Ačkoliv byla Dominika opakovaně hospitalizovaná se závislostí na alkoholu a trpí vážnou cukrovkou, stále si neodpustí jeho konzumaci. Údajně má prý od lékařů povolené množství, které smí denně vypít a pokud míru poruší, prozradí ji testy, na které pravidelně dochází.

„Mám pod kontrolou dovolené určité množství, které se nesmí překročit a nedá se to obelhat, jelikož se to měří přes krev. Když jsou po rozboru čísla černý, tak je to v pořádku a takhle pít můžete. Naopak červená znamená, že bych měla pít méně. Je to vždycky taková sázka do loterie, co mi tam vyjde,“ vysvětlila Gottová webu Extra s tím, že pravidelně dochází v Helsinkách na kliniku.

Kam dál?

Koalice a ANO se shodly na zvyšování věku odchodu do důchodu

Anička Slováčková uvažuje o svatbě. Těší se, až bude jednoho dne procházet svatební uličkou!

Vláda schválila další finanční prostředky na nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu

Agáta Hanychová opět u soudu. Tentokrát se svým bývalým partnerem Jakubem Prachařem kvůli jejich dceři Mie

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu. Kupec zdědí naštvané sousedy

Další články