VELKÝ horoskop na KVĚTEN pro všechna znamení horoskopu: Dobře se připravte, bude to ČISTÁ VÁŠEŇ !

2192
Sdílejte

Co si hvězdy připravily na KVĚTEN pro všechna znamení horoskopu? Bude to „jízda“ bez omezení! Vztahy, práce, zábava, vše nabírá na obrátkách. Která znamení se nechají strhnout?

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

Prsten, Kytice, Cesta. Pracovně se tento měsíc naučíte, jak fungovat v systému. Někdy jedete proti proudu a nechcete se přizpůsobit. Nemusíte si tímto způsobem dokazovat, že máte názor a jste silná osobnost. Stejně obdivuhodná je schopnost diplomacie. Navíc když jste na pracoviště nastupovali, už tehdy jste přistoupili na podmínky, které firma vyžaduje. Samozřejmě, je-li to pro vás velmi špatné, stále máte svobodnou vůli a můžete hledat jinou práci. V soukromí vás bude trápit nedostatek pozornosti od partnera a začnete se už nahlas ozývat. Vyvolá to hádky, ale řešení s křikem nepřijde.

Lev 23. 7. – 23. 8.

Dopis, Kosa, Myši. V aktuálním období se v životě snažíte hledat samé jistoty, ať už jde o práci nebo soukromí. V květnu ovšem pochopíte, že jistoty si dáváte vlastně vy sama. Když nastane toto uvědomění, velmi se vám uleví. Ve vztahu se to projeví na spontánnosti a náklonnosti k partnerovi, jakou jste už dávno nepociťovali. Doma a ve dvou se budete cítit nejlépe, užívejte si toho, protože vám to dodává i energii do pracovního nasazení.

Baran 21. 3. – 20. 4.

Dítě, Dáma, Dům. Naučte se poslouchat samu sebe a rozhodovat se v souladu se svým nitrem. Čím náročnější to pro vás bude, tím více takových situací vám květen přihraje do cesty. Zejména v soukromí vypněte hlavu a dejte na srdce. V partnerství vyplouvají na povrch všechny druhy emocí od hněvu, přes smutek až po euforii. Dostaňte je všechny ze sebe ven, ale zejména je adresujte lidem, kterých se týkají. Pozor jen v práci před nadřízenými, kde si přece jen musíte držet nějakou formu. Neznamená to však, že nemůžete vyjádřit svůj názor, to klidně udělejte a dokonce si možná uděláte bezvýznamné plus u vedení.

Pokračování na další straně

Váhy 24. 9. – 23. 10.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články