VELKÝ horoskop na KVĚTEN pro všechna znamení horoskopu: Dobře se připravte, bude to ČISTÁ VÁŠEŇ !

2190
Sdílejte

Panna 24. 8. – 23. 9.

Pes, Čáp, Kniha. Tento měsíc vás potrápí muži. Ať už to bude partner, otec nebo šéf, někdo z vašeho blízkého okolí bude tak dominantní, že vás jeho energie převálcuje. Tato osoba vás může nutit do něčeho, s čím nejste ztotožněna. Je důležité, jak se zachováte a koho poslechnete. Pokud se podvolíte, neporostete a bude vás nadále řídit strach a staré vzorce. Ale překonat to a postavit se někomu čelem nebude tak jednoduché. Dokonce to nemusí vyjít napoprvé, přestože se slovně ohradíte.

Pokračování na další straně

Blíženci 22. 5. – 21. 6.

Jetel, Srdce, Mraky. Tento měsíc prověříte kvalitu svých vztahů. Čeká vás poměrně náročný měsíc, kdy se budete potřebovat svěřit nebo přijít na jiné myšlenky. Někdo z vašeho okolí vás však nemile překvapí svým přístupem a nepochopením. V práci můžete mít chuť dát výpověď, ale neuspěchejte. Aktuální nepříznivá situace je přechodná a cokoli se na pracovišti děje, prohrmí to. Úkolem měsíce je vsadit na kvalitu a ne kvantitu. Platí to pro lidi, vztahy i hmotné věci.

Střelec 23. 11. – 21. 12.

Strom, Pán, Pruty. V práci budete tento měsíc neustále čelit problémům. Nejčastěji půjde o mezilidské vztahy, ve kterých bude docházet ke zbytečnému neporozumění. Díky tomu však v sobě najdete ztracenou empatii a naučíte se podívat na události iz druhé strany. Zlepší se vám forma komunikování, a to zejména s autoritami. Situace doma bude stabilní a stejná jako delší dobu, což vám nemusí být po chuti. No pokud se vám nelíbí, začněte s tím něco dělat a nečekejte.

Vodnář 21. 1. – 19. 2.

Slunce, Měsíc, Klíč. Atmosféra, kterou zažíváte doma i na pracovišti, je výsledkem toho, jak jste se chovali v uplynulém období. Není-li příjemná, vstupte si do svědomí, co jste v minulosti dělali špatně. Berte to jako možnost poučit se. Květen vám dává ideální příležitost změnit staré vzorce chování a nahradit je novými, zdravějšími. Neznamená to radikální řezy, nebudete měnit partnera ani zaměstnání, jen své postoje, přístup a komunikaci. I to je dost práce, ale zvládnete to postupnými malými kroky.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články