VELKÝ horoskop na KVĚTEN pro všechna znamení horoskopu: Dobře se připravte, bude to ČISTÁ VÁŠEŇ !

2193
Sdílejte

Loď, Kotva, Hvězdy. Vaše otevřenost se nemusí každému líbit, ai když vy to vnímáte jako férové ​​jednání, pro ostatní to může být téma k pomluvě. Bude vás to trápit, pokud se klepy dostanou až k vám, ale není to důvod, abyste něco měnili. Sebevědomí a příčetní lidé z vašeho okolí váš přístup ocení. Ten, kdo s ním bude mít problém, ho má ve skutečnosti zakořeněný někde jinde a vy mu jen stoupáte na otlak. V práci i soukromí je pro vás během května silnou stránkou komunikace, snažte se ji využít iu partnera a otevřít témata, která jsou běžně tabu.

Býk 21. 4. – 21. 5.

Liška, Věž, Had. Všeho moc škodí a během května na to přijdete zřejmě v rámci společenského života i práce. Nemusíte být všude, nic vám neujde. A už vůbec nedělejte práci za druhé. Výsledkem je vaše přetížení a tělo si bude ptát zpomalení. V partnerství mohou v důsledku vašeho přehnaného přístupu vzniknout konflikty, proto se ani na domácí půdě nesnažte o dokonalost a perfekcionismus. Buďte víc sama sebou a dělejte věci proto, že je chcete vy, ne proto, že se to od vás očekává.

Štír 24. 10. – 22. 11.

Park, Hora, Ryby. Pokud jste pracovali na budování kontaktů, tento měsíc by se vám některé z nich mohly vyplatit. Ve hře je možnost dalšího výdělku, změny práce, popřípadě získání nového klienta. Nebojte se využít konexe, v tomto případě nepůjde o protekci, ale o usnadnění pracovních záležitostí. Kariérní úspěch se pozitivně projeví na vašem nastavení i směrem k partnerovi. Díky vaší dobré náladě je před vámi měsíc, který si společně užijete, možná i při netradičních aktivitách.

Pokračování na další straně

Rak 22. 6. – 22. 7.

Jezdec, Medvěd, Ptáci. Konflikty nemusí být vždy okaté. O tom se tento měsíc přesvědčíte na pracovišti. Ani jen nebudete tušit, že se něco událo, ale atmosféra jako by se dala krájet. Bohužel situaci nedokážete ovlivnit a ani se vás přímo netýká. Máte se však naučit nenasávat negativní energii jako houba. V soukromí se snažte více času trávit s partnerem. Naděje svítá i pro nezadané dámy, které by právě díky času a programu s kamarády mohly potkat někoho zajímavého.

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Lilie, Kříž, Rakev. Vzpomeňte si na přísloví dvakrát měř a jednou řež. Velice dobře vystihuje, jak byste se měli tento měsíc postavit k věcem. Svá rozhodnutí si nejdříve pořádně promyslete, teprve potom jednejte. Kdybyste jednali neuváženě, mohli byste se popálit nebo něco ztratit. Pracovní úkoly si důkladně prostudujte, teprve potom se do nich pusťte. V partnerství zase raději držte jazyk za zuby a přemýšlejte před tím, než něco řeknete. Naštěstí jde jen o přechodné období.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články