Žena objevila přírodní lék na rakovinu. Vláda ji však umlčela, protože…

13540
Sdílejte

Jak jednou řekla:

„Mám odpověď na rakovinu, ale američtí lékaři neposlouchají. Přicházejí sem, pozorují mé metody a jsou dojati. Pak chtějí udělat speciální dohodu, aby se vrátili domů a vydělali spoustu peněz. Ale neudělám to, pak bych byl viován v každé zemi.“

Budwig zjistil, že žádné farmaceutické léky a chemoterapie nevyléčí skutečnou příčinu rakoviny. Zjistila, že rakovinné buňky postrádají na molekulární úrovni něco, co jim brání v dozrát do normálních buněk.

Zjistila také, že červené krvinky u pacientů s rakovinou nemají tukovou vrstvu ve srovnání s červenými krvinkami zdravých lidí. To nakonec vedlo k vývoji léku proti rakovině, který je více než 90% účinný. Byl schopen vyléčit i pacienty v posledním 4. stadiu onemocnění po chemoterapii a selhání ozařování.

PROTOKOL O LÉČBĚ RAKOVINY PODLE DR. BUDWIG JE

Jeho léčebný protokol se skládá ze změn ve stravě a výživě pacienta.

Dieta nesmí obsahovat žádné umělé přísady a žádné živočišné produkty, s výjimkou bílého jogurtu nebo tvarohu. Jeho lék spočívá ve smíchání následujících dvou látek:

lněný olej (lisovaný za studena)
tvarohový sýr nebo jogurt
Poznámka: Lněný olej by měl být uchováván v chladničce a v tmavé láhvi. To jej chrání před světlem a kyslíkem, což by mohlo vést k oxidaci a zhoršení.

Tato kombinace poskytuje potřebnou výživu pro buňky na molekulární úrovni. Aby buňky mohly těžit z mastných kyselin lněného semínka, musí být vázány na sirné bílkoviny nacházející se v mléce.

S pomocí tohoto léku se tělo může zotavit z rakoviny až za 3 měsíce.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

V Česku je první dětská oběť černého kašle : Zemřelo několikatýdenní miminko

Další články