Velký dětský horoskop pro rok 2022: Jedno znamení čeká úžasný rok !

2804
Sdílejte

Uplynulé téměř dva roky byly úplně jiné než všechny předchozí. Zejména pro děti, které se musely naučit orientovat ve virtuální škole, zrušily jim výlety, nesetkávaly se s kamarády.

Všichni věříme, že rok 2022 bude novým odrazovým můstkem, díky kterému se děti vrátí k běžnému životu a budou se moci těšit z takových věcí, jako je chození do školy, sportování, setkání s kamarády či dovolené s rodiči bez omezení.

„Od ledna do května a pak v listopadu a v prosinci bude Jupiter, planeta zázraků, v Rybách. To posílí láskyplnější aspekty u dětí a rodičů,“ říká Kyle Thomas, popkulturní astrolog pro New York Post & Page Six. Dodává, že od května do konce října bude Jupiter v Beranovi , což znamená, že děti se budou chovat o něco „divočejší“ a budou toužit po prosazování své nezávislosti (slušně řečeno). Jak konkrétněji vidí astrologie začínající rok 2022 pro jednotlivá znamení?

Pokračování na další straně

Beran

Můžete si všimnout, že vaše dítě Beran bude letos klidnější nebo zasněnější. „Zatímco většinu roku budou Berani kreativnější, klidnější a duchovnější, mohli by se hluboce soustředit na pochopení svého místa ve světě,“ říká Kyle. Letos budou obzvláště intuitivní. Možná budou potřebovat vaši pomoc při řešení konfliktů. „Jejich úkolem v roce 2022 je moudře si vybrat bitvy. Naučit se být laskavým v porážce je někdy velká výhra,“ přidává se astroložka Kristin West.

Býk

Buďte připraveni na to, že v roce 2022 se společenský kruh vašeho malého Býka otevře. „Pravděpodobně se bude zaměřovat na co největší spojení s kamarády, rodinou nebo si bude hledat nové přátele, kamkoli se vyberete. Čekejte, že se stane oblíbeným a svou popularitu si bude užívat, “ říká Kyle. U malého Býka se mohou projevit nové zájmy, dovednosti nebo talent. „Nechte ho, aby letos následoval impulsy a srdce. Dokonce i vás může něco ze svých nových dovedností naučit,“ předpovídá Kristin, která je expertkou na astrologii celebrit a výklad tarotových karet.

Blíženci

Letos očekávejte od svého Blížence vzestupy i pády. „Vaše dítě Blíženec může mít letos problém s určením priorit. Bude se cítit více spoutané příliš mnoha pravidly a postupy, ze kterých se bude snažit vymanit“ říká Kristin. Zároveň připomíná, že Blíženci se budou ubírat zajímavými novými směry. „Rok 2022 bude pro ně významný, soustředí se na to, aby okolní svět uznával jejich jedinečný talent, dovednosti a danosti. Díky tomu budou trochu okázalí a vyžadovat si pozornost,“ konstatuje Kyle. Podle něj v zimě to bude o něco složitější, ale v létě budou malí Blíženci opravdu prosperovat.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články