Co na mužích nesnášíme a proč je milujeme? 6 žen prozradilo své slabosti, tyto odpovědi si zapiš za uši !

2242
Sdílejte

Ptali jsme se žen, co je odrazuje a naopak přitahuje na opačném pohlaví. V první části našeho průzkumu se vyjádřilo 6 žen zvěrokruhu , které rozhodně nezklamaly svou ženskou reputaci.

Jestli jsi zvědavý, co na tvou vysněnou Afroditu zapůsobí, rozhodně si přečti celý článek. Můžeš se těšit na různá přiznání, fakta, ale i hlavolamy, nad kterými se budeš určitě muset zastavit alespoň na malou chvilku. První polovina žen zvěrokruhu ti jednoduše řekne, jak na nich.

Majka, Vodnář
Nesnáším, když jsou muži sobečtí, narcističtí, příliš sebevědomí či líní. Mnohým chybí empatie. Rovněž nemám ráda, když neumí komunikovat o všem otevřeně. Naopak mám ráda cílevědomé muže, kteří mají cíle do budoucnosti, ale přesto zůstávají skromní a rozumní. Pokud mají správné hodnoty v životě.

Obecně mám tedy ráda upřímnost, empatii, otevřenost a toleranci. Stejně kvituji, nejsou-li žárliví, znají hodnotu své ženy a důvěřují jí. Líbí se mi, má-li chlap zdravé sebevědomí a panuje mezi partnery důvěra, tehdy se absolutně nemusí bát, že by ženu ztratil a přebral mu ji jiný. Také mám ráda, když jsou muži pečliví, váží si svoji ženu a dokonce ji za některé její vlastnosti obdivují. Já také samozřejmě dokážu obdivovat a vážit si vlastností na mužích, takže to je určitě oboustranné. (úsměv) Povzbuzování a podporování je důležitá věc ve vztahu, avšak není třeba zapomínat ani na humor. Mám ráda, jestli mě muž dokáže rozesmát.

Článek pokračuje na další straně

Viola, Ryby
Nejvíce sexy je na chlapovi podle mě v dnešní době to, když je otevřen všem tématům. Když mu nedělá problém mluvit o problémech nebo o věcech, které ho trápí. Také, když se otevřeně vyjadřuje k různým tématům, aniž by měl potřebu soudit, hodnotit nebo ukazovat na někoho prstem.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články