Nikdy neignorujte tato znamení: anděl strážný vás varuje před nebezpečím

49148
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Někdy začneme dělat to, co jsme dělali v minulosti. Vůbec přitom nepřemýšlíme o důsledcích. Pokud se to stane, náš anděl strážný nám může poslat nějaké vzpomínky, které jsme již zapomněli. Je to jednoduchá připomínka nebezpečí, kterému se znovu vystavujeme.

Pochybnosti

Někdy anděl strážný vysílá negativní myšlenky nebo nás nutí o něčem pochybovat. Nedělá to proto, aby ublížil, chce, abychom se znovu zamysleli. Je možné, že se nás snaží ochránit před nebezpečným, bolestivým zážitkem.

Sny

Během spánku s námi může anděl strážný komunikovat smysluplněji. Dokáže varovat nebo ukázat, co se ve vašem životě stane. Nikdy neignorujte to, co jste viděli ve snu. Sny jsou skutečnější, než se zdají.

Silné emoce

Tím, že nám pošle jasné, silné emoce, se nám anděl strážný může pokusit sdělit, co se stane v našem životě. Pokud jste například blízko někoho, kdo vám chce ublížit, můžete se cítit nejistě. Takové příznaky by neměly být ignorovány.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články