Nejrychlejší buchty s pudinkovou nádivkou pod sluncem a chutnají skvěle! Toto těsto používám i na šneky, koláče a rohlíky !

10995
Sdílejte

Vypracujeme těsto. Těsto by se nemělo moc lepit na ruce.

Aby se vám s ním snáze pracovalo, můžete si ruce potřít olejem.

S těstem HNED pracujeme, rukou vytvarujeme „placku“ a vyřízneme čtverce.

Plníme uvařeným pudinkem – ještě můžeme posypat čokoládovými kousky a zabalíme.

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme vedle sebe na plech vystlaný papírem.

Každou buchtu potřeme shora a ze stran olejem – aby se buchty po upečení pěkně oddělovaly.

Dáme do trouby na 180 stupňů na 40-45 minut .

Každá trouba peče jinak.

Ještě teplé je potřít studeným mlékem, do kterého vmícháme vanilkový cukr.

Po vychladnutí posypeme cukrem a tlačíme do hlavy jedna radost.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články