Těchto 5 znamení zažije během svátků lásku, příležitostný flirt i nečekané setkání: Patříte mezi ty šťastné ?

1890
Sdílejte

Rak
V letošním svátečním období si Rakov láska najde, kamkoli půjdou. Vaše srdce je připraveno otevřít se novým dobrodružstvím a příležitostem: „Je snadné milovat a také se hluboce a snadno zamilovat, ale tato sezóna má jedinečnou příchuť. Díky několika planetám, včetně Pluta, které vás nutí ponořit se hlouběji do zážitku lásky a romantiky, je to rok, kdy se staré vztahy mohou stát novými, staré bolesti mohou být zapomenuty a noví milenci mohou vstoupit do vašeho světa,“ objasňuje romanticky astroložka. Nechte si poradit.

Štír
Zatmění měsíce v listopadu aktivuje ve Štíru romantická partnerství. Mars, planeta vášně, agresivity a sexu, bude přítomna v tomto znamení do 14. prosince. Podle Brooks vám to dá veškerou sebedůvěru ve světě, abyste mohli sledovat své největší touhy: „Jste známi svým sex-appealem. Pokud uvidíte nádherného cizince, udělejte první krok. Pokud se spojíte, váš sexuální život bude pravděpodobně na více než dobré cestě. Prohloubejte intimitu tím, že se také emocionálně obnažíte,“ radí astroložka.

Kozoroh
To nejlepší na konec nebo jinak řečeno, ze všech znamení zvěrokruhu bude mít Kozoroh největší štěstí. Zajistí jim ho Venuše, planeta lásky a krásy, která bude procházet jejich znamením od nynějška až do března příštího roku. Je to vhodný čas, jak využít své schopnosti svůdce/svůdkyně k přitažení nových lidí k sobě: „Očekávejte hluboce vášnivý vztah, zejména pokud mezi 9. prosincem a Silvestrem potkáte někoho nového… Buďte nároční a nebuďte překvapeni, pokud náhle pocítíte, jako by jste se s dotyčným setkali už v minulém životě . Možná tomu tak opravdu bylo,“ dodává na závěr Brooks.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články