8 věcí, díky kterým zhubnete i kdybyste nechtěli…

6066
Sdílejte

Zhubnout je obtížné, udržet si optimální hmotnost ještě obtížnější. Stačí ale poněkud pevné vůle a tukové polštářky se zpět nevrátí. Přinášíme vám 8 tipů, díky kterým zhubnete i kdybyste nechtěli. Stačí je jen dodržovat.

1. Při vaření a také ve studené kuchyni začněte používat olivový olej . Čerstvou zeleninu konzumujte pokapanou olivovým olejem. Rychleji se tak tráví.

2. Ovoce jezte do patnácté hodiny . Večer dietologové ovoce jíst nedoporučují pro vyšší obsah cukrů.

3. Dodržujte pitný režim. Během dne vypijte minimálně dva litry tekutin. Pijte vodu, neslazené šťávy ovocné i zeleninové a neslazené čaje. Zapomeňte na sladké nápoje, minerálky s cukrem, průmyslově vyráběné džusy i energetické nápoje.

4. Zmenšete porce, jezte vícekrát za den (nejlépe pět) . Nevynechávejte snídani, neboť jinak vyhladovělý na oběd sníte dvojnásobné množství jídla. Obrovský oběd a večeře udržet váhu nepomohou.

5. Přestaňte kupovat pekařské výrobky z bílé mouky . Jezte celozrnné výrobky a výrobky s vysokým podílem přirozené vlákniny.

Článek pokračuje na další straně

6. Vyřaďte tučné vepřové maso i produkty z něj jako uzené maso, salámy, paštiky, šunky…) a nahraďte ho bílým masem, nejlépe kuřecím a rybami

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články