Nejlepší jablečný koláč, jaký jsem kdy jedla. Nastrouhám jen 4 jablka, dám je na těsto spolu s tvarohem a přikryji

18514
Sdílejte

Příprava:
Začněte šleháním másla a cukru. Poté do směsi přidejte vejce, špetku soli a prášek do pečiva. Za stálého míchání postupně přidáváme mouku. Vše důkladně promíchejte, dokud nevznikne homogenní hmota. Hotové těsto zabalíme do potravinářské fólie a dáme na 40 minut do lednice.

Zatímco těsto odpočívá v lednici, můžete si připravit náplň. Oloupejte jablka a nastrouhejte je. Dochutíme vanilkou a skořicí. V samostatné misce rozmačkejte tvaroh a smíchejte se smetanou, cukrem a vejcem. Vyndejte dort z lednice a rozdělte ho na polovinu.

Jednu polovinu odložíme a druhou polovinu rozválíme a dáme na plech vyložený pečicím papírem. Aby se těsto nelepilo, posypte papír světlou vrstvou mouky.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články