Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

12973
Sdílejte

Následně přimícháme nastrouhaná jablka.

Bílky utřeme na tuhý sníh.

Postupně přimícháme do těsta.

Na rozpálené pánvi vymazané olejem pečeme lívance na středním ohni z obou stran.

Pečeme, dokud nezískají světlehnědá barvu.

Recept pokračuje na další straně

Lívance můžete podávat s náplní podle chuti, nám nejvíce chutnaly s jahodovým jogurtem nebo ochuceným tvarohem.

Lívance jsou jemné a jako pavučinka.

Vynikající jsou také samy o sobě, například jen posypané práškovým cukrem.

Přejeme vám dobou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články