Jaká je vaše pokojová rostlina podle znamení horoskopu ? Při výběru si dávejte pozor !

1848
Sdílejte

Je možné, že nevěříte na horoskopy, ale i tak byste mohli vědět, která pokojová rostlina je právě ta vaše. Každé znamení má jinou květinu.

I když nevěříte na horoskopy a vztahy mezi člověkem a vesmírem, asi už jste si všimli, že některé pokojové rostliny jsou velice rozmarné, i když na péči většinou bývají zcela nenáročné. Tyto rostliny perfektně čistí vzduch v domácnosti a dodávají jí takovou zvláštní atmosféru, která by zcela určitě měla být v každém domě. Pro každé znamení zvěrokruhu máme tu ideální rostlinu.

Pro Berany je orchidej
Toto znamení potřebuje rostlinu, která je jako oni, soběstačná a krásná. Orchideje pro ně budou krásnými domácími společníky, a to i při minimální péči, protože na větší tohle znamení prostě nemá čas. Pokuste se vybrat místo, které bude chráněno před průvanem i zdroji umělého tepla. Přebytečná vlhkost této rostlině také škodí.


Pro Býky je skvělá tlustice
Tato rostlina je také známá jako strom peněz. Proto si ji s radostí pořizuje nejedna rodina, ale ona se nejlépe cítí ve společnosti Býka. Tlustice je extrémně odolná a velmi krásná, protože se větve zvláštně kroutí a listy vypadají vážně atraktivně. Strom peněz miluje dobré osvětlení a teplo, v létě ho můžete mít venku, ale v zimě ho schovejte dovnitř. Není nezbytně nutné ji moc často zalévat.

Pro Blížence je tillandsie
Tuto květinu dokáží ocenit jak amatéři, tak i profesionálové, protože má přibližně 500 odrůd a každá z nich je svým způsobem odlišná. A zrovna Blíženci si snadno vyberou odrůdu, která bude splňovat všechny jejich představy. Tyto rostliny nemají téměř žádný kořenový systém. Rostlina velmi miluje teplo a nesnáší průvan. Je dost důležité ji často zalévat.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články