Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

13393
Sdílejte

3. Pomletou zeleninu dejte do větší pánve, přidejte cukr, pepř, olej a sůl.

4. Smíchejte, dejte na sporák a přiveďte do varu. Přidejte cuketu, promíchejte a znovu počkejte dokud začne směs vřít.

5. Pak vařte směs na mírném ohni asi 1 hodinu.

 

TIP: Po uplynutí této doby směs ochutnejte a podle potřeby můžete přidat více soli nebo cukru.

6. Nakonec nalijte ocet, promíchejte, odstavte z ohně a rozdělte do sterilizovaných sklenic.

7. Sklenice pevně uzavřete a zakryjte teplou dekou, dokud zcela nevychladnou.

8. Skladujte při pokojové teplotě a použijte na přípravu masových jídel, těstovin, či dalších pokrmů. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články